Öroninflammation

Så var vi då på Vårdcentralen i förmiddags. Doktorn kollade E i halsen och tittade ordentligt i öronen och konstaterade att, joo, det är öroninflammation. Men det är inga bakterier utan ett virus så det blir ingen antibiotika. Men det blir till att vara hemma en vecka till.

Efter besöket på Vårdcentralen så trampade vi iväg till biblioteket och lämnade tillbaka filmer vi lånat i förra veckan och lånade nya. Vi kan ju inte vara hemma en hel vecka till utan att ha något nytt att kolla på.

Vi gjorde också ett stopp i skolan för att hämta läxor till E. Passade på att ta med matteboken också så vi kan jobba lite med den här hemma. Vi träffade ju alla E:s klasskamrater, men E var så trött och hängig att hon inte riktigt uppskattade det besöket. Men jag fick träffat R en liten stund när hon skulle hämta D efter skolan. Det var trevligt, har ju tänkt mycket på henne under den veckan som gått... Kram på dig om du läser detta.

1 kommentarer:KommentarRamona sa...

Hejsan...
har tänkt på er i veckan oxå, varit inne på din blogg varendaste dag men inte riktigt orkat att skriva något, tycker synd om E det är inte kul att vara dålig, får hoppas att det snart går över så vi kan träffas på skolan och prata bort en timma eller så....
Kramar Ramona

Skicka en kommentar