Sukkersötts Utfordring #49


Så til denne ukens oppgave. Det er at du skal lage et julekort, men ikke i de tradisjonelle fargene rød, grønn eller blå.

Så stod det på Sukkersötts utmaningsblogg denna fredagen. Sagt och gjort. Jag gjorde ett i vitt och silver. Jag valde formen av en julkula och chalkade lite tårtpapper med silverstämpeln, stämplade upp min nya personliga julstämpel på en Nestabilities-etikett (har suddat ut efternamnet från bilden i Photoshop). Chalkade även etiketterna i kanten med silverstämpeln. Ett veckat papper under det och några vita blommor från en ljusmanchett med blingstenar i, en utstansad snöflinga och en bit silverfärgad pärlfloss. Lite glitter på det hela och Voila!!! Så var det klart!!! Ha ha ha...

Måste erkänna att det kändes lite knasigt att sitta i augusti och göra julkort. Tur att det inte var de traditionella julfärgerna man skulle använda. Ännu konstigare var det att fotografera kortet ute i trädgården medan solen sken och pelagonierna blommar för fullt i bakgrunden. Det var lite svårt att få till detaljerna på fotot eftersom allt går i så ljusa nyanser, men det får duga.

9 kommentarer:KommenteraLenas kort sa...

Nydelig :-)

Tiina sa...

Mycket fint med ett vitt julkort!!

Wenche J. sa...

Så vakkert julekort!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Det är verkligen sååå vackert med allt det vita! Råsnyggt!

Ha de bäst!
Kram /Angelica

M sa...

Åååh vilket vacker kort!

LiveArt sa...

ÅÅÅÅ så nydelig og elegant!! Dette var veldig lekkert!!!

Linda

Kirsten sa...

Smukt julekort og så elegant med hvidt og sølv.

May-Bente sa...

Nydelig, masse herlige detaljer!!!

Klem:))

Gro sa...

Så delikat og lekkert!!!!

Gro

Skicka en kommentar