Jösses !!!

Så många besökare jag hade igår...

58 stycken!!!

Trodde nästan inte mina ögon när jag såg besöksräknaren strax innan tolv när jag surfade in för en liten koll. Jag som annars bara brukar ha upp till fem besökare per dag. Kändes nästan lite overkligt, men naturligtvis

väldigt roligt!

Annars då, jo, jag sitter och pysslar ihop lite blommor. Behöver ju fler sådana då det är en av de saker jag har lite dille på. Det är jättekul att komponera ihop sina egna blommor, blanda lite nyanser och spraya över lite glimmer-mist (hemmagjord sådan). Har blandat till två olika färger, en brun ton med "Vintage photo" (Distress Ink) och kopparfärgad "Perfect Pearls" och en rosaröd ton med färgen "Fired brick" med pärlfärgad "Perfect Pearls". De blir jättefint när man sprayar på de färdiga blommorna.

Har bidragit med ett kort som gick till en 40-åring idag. Det var min granne P som skulle på släktkalas och ville ha ett kort med sig. Hon valde ut det jag gjorde senast (det blev färdigt i förrgår) och ännu inte har bloggat, så jag gör det nu.


Har även här använt mina egen-komponerade blommor, fast denna gången blev det bara två stycken. ;-))

Skar till ett papper i de vanliga måtten till ett kort i 15X15 cm, men tyckte att jag ville göra något annorlunda. Så jag skar bort det övre hörnet av framdelen och limmade fast det efter att jag stämplat med V:s vackra fjärilsstämpel (som jag fått låna) och chalkat med Chestnut Roan.

Jag limmade också fast nederdelen av den kvarvarande biten för att få facket. Dekorerade med en swirl och en etikett utskuren i tapet.

Klippte ut en stor cirkel som jag chalkade i kanten (också här Chestnut Roan) och satte i ett litet sidenband, den använde jag som tag att stoppa i facket.

2 kommentarer:KommenteraCajsa sa...

Hej! Tack för din kommentar i min scrapblog! Nu finns stämplarna till salu. Ta gärna en titt :) Kram, Cajsa.

Pyzzlis sa...

Ett sånt fint kort, enkelt och stilfullt. Vad kul med så många besökare, hoppas många stannar...

Skicka en kommentar