Första layouten på månader och skolstart

Äntligen har jag kommit igång igen med att göra layouter. Det var jättelänge sedan sist men så blev jag inspirerad häromdagen när jag var ute på en bloggrunda. Använde ett blått papper som grund för att plocka upp de blå färgerna i fotona. Den enfärgade gröna fotomattan passade bra till det flerfärgade randiga pappret och så fick jag automatiskt in fler färger. Blomman är en stor filtblomma jag hittade på mataffären när de sålde ut utgående sortiment. Bladet är inköpt på Tradera. Tre små orange blingstenar och bokstäver som både är utstansade av R och klisterbokstäver. En mycket minimialistisk layout för att vara gjord av mig. Det var till och med så att dottern reagerade på att det var så tomt. Men jag kände att den var färdig så här.

Har beställt nya foton till framkallning och hoppas att inspirationen ska hålla i sig. Har en del roliga foton att göra en del på, men det kommer senare.

Annars då, jo, det var skolstart idag och dottern började i första klass, yeaaaaaahhhhhh. Det var lite pirrigt i magen när vi cyklade till skolan i morse och hon sa att hon var spänd. Och tro det eller ej, men de blev bjudna på glass av fröknarna denna första dag, snacka om att göra sig populära, ha ha ha... Klasskompisarna var samma som förra året men klassrummet var nytt. Och nu fick de egna bänkar som de kan ha sina saker i istället för lådorna de hade förra året. Så nu blir det bänkpapper precis som man själv hade när man var liten. Hi hi hi...


1 kommentarer:KommentarAngelica - Angel - Dolliver sa...

Jättevacker! Så snyggt som du har gjort med att fånga upp färgerna. Blomman är riktigt läcker! Kul med fynd!

Min mellandotter började också första klass häromdagen - och det har varit en intensiv vecka med mycket information. Men så stolt hon är! Nu har de iof haft sexårsverksamheten på skolan, så eleverna kände ju redan fröknarna och kunde var salar och sådant ligger sen innan.

Hoppas allt är bra med dig tjejen! Här är det lite si och så.. ;-) Jobbigt med flytet, men jag har ändå klarat det. "Bara" 23 dagar kvar nu ;-) Haha! Det jobbiga är inte nått sug eller så - jag är nöjd med pulverna, det är mest tröttheten och irritationen som är jobbig. Men det är ju övergående!

Ha de bäst tjejen!
Kram / Angelica

Skicka en kommentar