Ömhetsbevis

Upptäckte ju att jag hade "gamla" (de är från hösten och vintern) layouter inskannade som jag inte bloggat. Tänkte att det kunde vara lämpligt att lägga upp de nu då jag ändå har nån slags allmän pysseltorka och i väntan på att jag kan blogga de nya korten imorgon.

Detta är en bild på min nyfödda dotter i famnen på min bästa vänninnas son J. Kortet blev ljuvligt och visar så tydligt med viken ömhet och kärlek han välkomnade min dotter. Dottern E är idag 6,5 år och har i stort sett sitt hela medvetna liv varit "kär" i denna ljuvliga J.

Gjorde en enkel layout till detta kort eftersom jag tyckte att det var fotot i sig som var det viktigaste. Och jag tycker det talar sitt tydliga språk. En filtblomma med blingsten och lite fler blingstenar på ramen runt fotot, även lite glitter på ovansidan av de liggande ränderna. Bokstäverna fick jag utstansat av R när jag var hos henne i höstas.

1 kommentarer:KommentarAngelica - Angel - Dolliver sa...

Naaaa... helt ljuvlig! Så himla gulligt ömhetsbevis.. Extrakul att dottern hållt sig kär i denna killen! *ler*

Har också några sådana foton av ömhets-karaktär.. Och visst är det så att man ofta scrappar dem med lite mindre dekos? Fotot talat liksom sitt eget språk, så det behövs bara ett vackert papper och en & annan dekor så är sluresultatet enastående.

Ha de bäst snäckan!
Kram / Angelica

Skicka en kommentar