Min härliga granne

Måste bara berätta att jag har en underbar granne, P. Vilken tur jag haft som fått henne boende vägg i vägg med mig. Vi har så trevligt och roligt tillsammans. Vi skrattar oss igenom dagarna och trivs jättebra i varandras sällskap. Min dotter E tycker också så jättemycket om henne och springer in och ut där lika mycket som hemma. För att inte tala om hur mycket hon tycker om hennes urgulliga hund, Grynet. Det är så otroligt skönt att ha fått en så underbar granne när man haft ett sådant helvete med de tidigare grannarna ovanpå. Äntligen kan både jag och min dotter känna oss trygga i vårt eget hem. Tack P för att du finns och att jag har så roligt tillsammans med dig.

2 kommentarer:KommenteraAngelica - Angel - Dolliver sa...

Ja, gud ja, vad viktigt det är med rätt grannar! Jag har nog haft en enorm tur med det på de flesta ställen jag bott på. Värre är det för min väninna som just nu bor i ett problemområde med hotfulla grannar.. Hua, vad läskiga typer det finns! Som tur är så ska väninnan med familj flytta till hus om ett par månader.

Underbar kalender du gjort till dottern - men jag fattar inte riktigt vad som är hennes favoritfärg... Det framgår inte liksom.. *fniss* Kan det var grönt?! ;-)
Den var urtjusig iaf!

Hoppas allt är bra med dig!
Ha de bäst snäckan!
Kram / Angelica

Morfen sa...

Det är härligt med go'a grannar! Det gör så mycket för trivseln, mycket mer än vad man kan ana.. man förstår det när man får en såndär kalasgranne. Dåliga grannar är som ett gift, som om det vibrerar nåt dåligt genom väggarna hela tiden. Vilken underbar kalender du har gjort till din dotter! Ser fram emot att få göra såna till mina barn när de är i skolåldern. Förresten, kul att du ville vara med i utlottningen av mina stämplar, du har två lotter i potten. På söndag är dragningen - då får du hålla tummarna! Kramis, Anna

Skicka en kommentar