Kom in - StoppDet märks att dottern börjar bli lite äldre nu. (Ja, hon är ju hela sju år snart och stora damen... om hon får bestämma själv vill säga... hi hi hi...) Hon vill ibland vara ifred på sitt rum för att hon har hemligheter på gång... ;-D (hmmm, svårt att motstå sådant...)

Så jag pysslade ihop en dörrskylt till henne så att jag vet när jag INTE får komma in och när det är tillåtet. Jag tog en mall av en ballong och klippte ut i kartong och satte ett grönt och ett rosarött (ser mer rosa ut på fotot än vad det är i verkligheten, går mer åt rött irl) papper på varsin sida. Chalkade kanterna, satte dit glitterbokstäver på den gröna sidan och foambokstäver på den rosaröda (satte dit Sticklesglitter på de rosa bokstäverna). Tog några av mina egna utstansade blommor och limmade dit en blingsten i mitten gjorde hål för ett litet snöre och så var det klart.

Dottern blev jättenöjd med resultatet och använder den flitigt. Och nåde mig om jag kommer in när det står stopp... Då blir det bannor minsann... *fniss*

4 kommentarer:KommenteraRamona sa...

kanon snyggt det kanske man skulle göra en sån skylt och hänga runt halsen när man vill vara i fred...
Ramona

V sa...

Denna gillade jag starkt! Ska nog göra en sån till Isidor med! :) Tack för inspirationen vännen! Kram kram

Viktoria sa...

GRATTIS Du vann min blog candy.
Maila mig din adress så skickar jag snarast :-)
Kram
Viktoria
www.papperochsant.se
blogg@papperochsant.se

Anonym sa...

Hej hej..

Så kul att du är med i vår candy! jag hoppas att ni kommer att gilla bloggen!

Viljen suuuuperläcker idé. Synd att jag bor i lägenhet, men jag kanske kan göra en till min mamma å pappa... :D Snyggt!!

Kraaaaaaaam
//Scrapptorget - Yoli

Skicka en kommentar