Inte mycket gjort

Trots goda föresatser så blir det inte mycket gjort här hemma, inget pyssel i alla fall. Har försökt få till ett kort jag ska skicka till min bästis M på hennes namnsdag i nästa vecka, men jag tycker inte jag får till det. Men det ska väl bli färdigt så småningom det också. Måste bara få säga att M och jag firar 40-årsjubileum som vänner i år. Jo, det är faktiskt sant. Vi träffades i augusti för 40 år sedan när vi började i andra klass och har varit vänner sedan dess, något att både fira och förundras över. Jag brukar kalla henne för min syster, för hon känner mig utan och innan, har ju funnits med i hela mitt liv. Det är så befriande med en människa som känner en så bra och som förstår varför man gör eller reagerar som man gör i vissa situationer. Hon känner ju till mitt bagage precis som jag gör med hennes och det gör ju det hela lättare.


Det enda jag lyckats få till är detta bidrag till Designat's utmaning denna veckan. Utmaningen löd:

Jag vill att ni ska lifta min LO som ni ser här under. Det kan vara upplägget, färgerna, det svartvita fotot eller någon detalj. Fri tolkning gäller och hur mycket man väljer att "ta efter", är det svårt att veta vad det är ni har inspirerats av så kan ni skriva ut det i mejlet. Det finns inga rätt eller fel på den här utmaningen, hoppas på att se många tolkningar av den!

Vad jag gick igång på är väl kanske inte så svårt att förstå när man ser det, har nog aldrig haft så mycket blommor på en och samma layout förut. Att det blev tre foton av mig och den texten skyller jag helt på dottern... hon tycker nämligen att jag är världens bästa mamma. ;-))

Med sovrummet går det sakta framåt. Håller på att arrangera tavlorna på väggarna nu. Blir ju tvungen att tänka om och lägga till då jag frigjorde två väggar att hänga saker på. Men det är ju bara roligt. Men vill få det färdigt till helgen då det kommer besök. E ska ju ha uppvisning med sin danskurs och både mormor och kusin V ska komma och titta. Dessutom så kommer troligen kusin V att stanna över natten. Det blir nog mycket Sing-star och dansmatta då. Sist hon var här så sjöng och dansade vi, alla tre, tills klockan var halv ett på natten. Tiden bara flög iväg.


Är så trött. Allergin tar helt musten ur mig. Och inte blir det bättre av att jag kommer i säng för sent varje kväll heller. Men jag blir lite orolig när jag hör på TV att de varnar för väldigt höga pollenhalter nu mot slutet av veckan. Jag som redan är så påverkad, hur ska det sluta…

1 kommentarer:KommentarRamona sa...

Hejsan
Snygg Lo, känns som om det verkligen är du med alla blommor och bling, tack för kommentaren i bloggen, skott kan du få bara att säga till....
Kram R

Skicka en kommentar