Fräcka kort...Naturligtvis var det Angelica/Dolliver som fick mig att göra dessa kort. (Tack ska du ha, det var jättekul...!!!) Hittade de där och kunde bara inte låta bli att göra mig en egen mall och sätta igång. Tog ett hjärta som jag vände upp och ner och kapade av toppen. Använde ett ljust naturfärgat papper som bas och sedan ett blommigt till bh:n och trosan. Chalkade med min Chestnut Roan runt om både på basen och på det blommiga pappret. Satte dit min egenstansade spets (den jag stansar med min isärplockade hörnstans) och en liten blomma med en blingsten i mitten.

Har inte riktigt bestämt vem som ska få detta kortet ännu, men jag tror jag har en som det passar för... he he he... ;-))


1 kommentarer:KommentarAnonym sa...

Me like..!
Dom där skulle du kunna sälja i en web-shop och låta folk få välja mellan olika tros-mönster. Det vet du ju Leena - allt som kan tänkas ha med sex att göra - det säljer..!
Jag kan lätt beställa ett antal - har flera väninnor som fyller 40 närmaste året (eller fyller år överhuvudtaget!) - och det skulle bli en succé!!
Kram, Helena

Skicka en kommentar