Sukkersötts utfordring #45


Veckans utmaning,#45, på Sukkersött löd:


Lag et monokromatisk kort, altså et kort som går i forskjellige toner av bare èn farge. Som regel kan du lage et monokromatisk kort og alikevel bruke litt hudfarge, sort eller hvitt, men vi vil denne gangen helst bare se èn eneste fargetone i hele kortet ditt. Fargen velger du selv.


Jag gjorde så gott jag kunde, även om bilden innehåller aningens andra nyanser, men det är ju inget jag lagt till, utan den är ju sådan. Annars är det bara bruna toner i mitt kort. Men det är ju inget ovanligt för mig.

Blommorna har jag stansat ut och chalkat den undre med Chestnut Roan och så lite kopparfärgat glitter i mitten. Daggdropparna har även de lite kopparglitter under. Spetsen på höjden är ett tårtpapper som jag färgat in med samma chalk, Chestnut Roan, och den liggande är en jag stansat ut med min isärplockade hörnstans (än en gång, hehe...) och sedan chalkat med... just det, samma stämpelfärg som det andra på kortet, Chestnut Roan. Även den lilla chipboarden färgade jag in med stämpeln och sedan ofärgat glitter ovanpå. Bilden hittade jag på en sida på nätet med vintage-bilder, den är så söt.

Glad midsommar på er!!!


8 kommentarer:KommenteraAnonym sa...

Å så vackert kort du har gjort! Bilden är ljuvlig.

Marianne sa...

Et virkelig vakkert kort!!!!

Klem Marianne:)

May-Bente sa...

Åååå sååå skjønt!!
Vanvittig nydelig var det, jeg falt pladask:=)

Klem:))

Tiina sa...

Super härligt kort med många fina detaljer. Ha en bra midsommardagskväll.

Nancy sa...

Dette er vakkert!
Klem, Nancy.

Kort og Søm sa...

Veldig, veldig fint!
Fredrikke :o)

Aina sa...

Et eventyrlig vakkert kort!

Pia sa...

hvor er det et nuser kort, lækre farver

Skicka en kommentar