Wisdom Is Nothing More Than Healed Pain

Art Journaling

Så har jag då köpt en Dylusions Creative Journal, den stora storleken. Det var lite skillnad att måla på de stora tjockare bladen än jag varit van vid tidigare. Jag har ju tidigare använt mig av vanliga anteckningsböcker där jag limmat ihop några sidor för att de ska hålla för mixed media. 

Storleken på denna bok är aningen mindre än en A4 och gör man ett uppslag så blir det jättestort. Ska bli kul att testa längre fram. Men än så länge räcker det med en sida i taget.

Denna gång blev det en stämpel som motiv och ett citat. Jag använde mig av mina favoritfärger. Terracotta, guld och orange.

Som bakgrund använde jag boksidor som jag limmade in. Målade sedan med terracotta akrylfärg som jag spädde med lite vatten. Målade tjockare i kanterna så att det blev som en ram runt hela sidan.

Till mittenmotivet använde jag min hemmagjorda modeling paste och skapade lite struktur med hjälp av en stencil och sedan målade jag med guldfärg och efter det en glitterfärg.. 

Cirklarna gjordes genom att doppa en kork/lock i guldfärgen och sedan stämpla. 

Flickan stämplades på akvarellpapper och målades med Promarkers pennor och sedan med Inka Gold's Orange 907 till klänningen. 

Citatet skrev jag upp på vanligt kopieringspapper och klippte sedan ut bokstav för bokstav och limmade. 0 kommentarer:KommenteraSkicka en kommentar